Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Forward uit Moen combineert moddervette riffs met catchy melodieën en een stevige stonersound. Het jonge viertal bewees tijdens een hoop concerten al dat het even wild tekeer kan gaan als een bende hongerige leeuwen!
In de zomer van 2013 trok de band de studio in met Peter Van De Veire (The Yellow Tape) om zijn eerste ep ‘Hunt The Boar Through The Beats’ op te nemen, nu zetten de kerels hun tocht voort om menig Belgisch rockhart te veroveren. Voorwaarts!

Op 1 maart 2016 bracht Forward hun eerste videoclip uit, genaamd 'Dreaming'. De videoclip is te bekijken op ons vi.be-profiel. Check it out!

Commentaar StuBru: Hun repetitiekot had ergens in de buurt van Joshua Tree kunnen staan, want deze vier kerels houden duidelijk van stonerrock à la Queens of the Stone Age. Hun kot staat op dit moment evenwel gewoon in het Westvlaamse Moen, maar dat weerhoudt deze band er niet van om stevig te rocken en ons benieuwd te maken naar meer.

Forward in de pers: (RifRaf, Snoozecontrol, Musiczine, 3voor12…)

"Forward lijkt voor mij de ideale festivalband 2014. Wij hopen dat de organisatoren dit jong talent vlug ontdekken zodat we ze rap live aan het werk mogen zien op één of andere weide komende zomer.”

“Dat de band de afgelopen jaren heeft leren spelen, blijkt uit nagenoeg elke noot.”

“Benieuwd naar het vervolg!"

“Forward geeft zich volledig met een reeks broeierige snedige en gedreven rocksongs . Ze klinken spannend en zitten melodieus goed in elkaar, wat een overtuigend geheel oplevert .”

“Een sterke "Kortrijkse" band met een eigen eclectische sound waarin Punk, Indie en Stonerrock als een afgewerkt geheel het publiek overspoelt. Jonge mannen met podiumervaring, alsof ze het al hun hele leven doen.”

“Ze lieten zich van hun beste kant zien en kregen een deel van de wei in beweging. Die willen we nog wel een paar keer live bezig zien."

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required